Інтернет магазин живих квітів zazaflowers.com.ua - це не тільки свіжі, оригінальні, яскраві букети, а також швидке, якісне обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Постійний розвиток і спонукання до досконалості, дозволяє майстрам-флористам кожен раз дивувати і захоплювати своїми квітковими творіннями, навіть найбільш спокусливих замовників. Асортимент нашого магазину широкий. Ми пропонуємо величезну кількість квіткових композицій і букетів, що відображають абсолютно різні смаки наших клієнтів, а також приурочені до різного роду святкових подій, днів народженнь, весілль, річниць і так далі. У Вас наближається одруження чи інша святкова подія? Запрошуємо до одного з найкращих одеських квіткових магазинів "Zaza Flowers". Ми пропонуємо вам букети на будь-який смак.

Ми працюємо на совість і на результат, для нас немає нічого неможливого, ми закликаємо дарувати радість та посмішки людям.

ZazaFlowers – квіти з любов'ю!

Вирази почуття квітами!

Красиві квіти, оригінальні букети, весільна флористика; приємні ціни – ось що означають квіти з любов'ю від ZazaFlowers

Ми працюємо без вихідних і свят з 8:00 до 23:00, щоб Ви могли в будь-який момент відправити квіти близькій для Вас людині

У нас замовляють доставку люди, які цінять свій час. Працюємо без посередників, а кольори і композиції Ви можете замовити не тільки через сайт, але і побачити їх на власні очі в нашому магазині за адресою вулиця Водопровідна 1.

Дзвоніть, пишіть нам у Viber, Telegram, Whats App +38097 285 48 47

+38 048 787 31 16 (після 19:00)

+38 073 285 48 47 (після 19:00)

https://zazaflowers.com.ua/

http://instagram.com/zazaflowers.od.ua